Kasus Fountain Vortex

Vortex Fountain - Digawe kanthi cetakan injeksi plastik.

Prodhuk iki kasusun saka rong produk, loro-lorone bahan akrilik, bobot ndhuwur transparan yaiku 650g, bobot dhasar ireng yaiku 1.3KG.

Kangelan saka project iki: loro injeksi nyetak bagean amba, karo bobot abot lan lumahing katon ing request dhuwur.

Amarga kudu duwe efek ornamental, sing dibutuhake: Transparansi 98%, dhasar ireng kudu nggilap, lan ora ana tandha udhara lan ora ana galur ing permukaan.

Kanggo rincian liyane, priksa situs web liwat: https://vortexfountain.com/ pls.

212
1

Nyambung

Menehi Kita Shout
Yen sampeyan duwe file drawing 3D / 2D bisa nyedhiyani kanggo referensi kita, mangga ngirim langsung liwat email.
Entuk Update Email

Kirim pesen menyang kita: