Babagan awake dhewe

1

SAPA KITA?

Xiamen DTG Tech Co., Ltd. minangka prioritas kanggo pangembangan lan produksi perusahaan inovatif, sing ana ing Xiamen China.Minangka dikenal kanggo kabeh, utama ing cetakan injeksi plastik lan manufaktur prototyping.Wis udakara 20 taun pengalaman ing industri iki.Perlu dicathet yen kita lulus sertifikasi sistem ISO ing 2019. Iki uga mbuktekake manawa perusahaan kita wis nggawe lompatan kualitatif ing kabeh aspek.Kita duwe tim sing berpengalaman, yaiku insinyur, produksi, dodolan, paket, pengiriman lan tim sawise-sales, ngarahake nyedhiyakake layanan sing paling apik kanggo pelanggan ing saben proyek.

MESIN APA?

Pabrik kita kalebu area 2000 meter persegi.Ana limang mesin Processing CNC saka specifications beda;4 mesin EDM kanthi spesifikasi sing beda-beda;mesin nglereni kabel 3 set;6 set CNC panggilingan / ngowahi / mesin grinding;mesin jumlah paling gedhe ing pabrik kita mesin injeksi plastik, babar blas kita duwe 18 set mesin injeksi plastik, kita duwe 120T, 160T, 220T, 260T, 320T, 380T, 420T, etc, kanggo ketemu karo panjalukan jamur beda.Kita uga duwe alat ukur ukuran kanggo QC kanggo mriksa ukuran lan kualitas sampel.

APA LAYANAN KITA?

Layanan utama kita kalebu desain industri, analisis produk, prototyping, desain cetakan lan manufaktur, produksi massal, lan sapiturute Ing semangat kualitas pisanan, layanan sing paling apik kanggo tujuan perusahaan, kanggo nyedhiyani pelanggan karo solusi siji-mandeg saka project.

KASUS SUKSES KITA?

Kita wis mbangun hubungan jangka panjang karo akeh pelanggan kanthi reputasi apik, kayata Envisage Group saka UK, Arc Group saka Prancis, Gallon Gear saka Amerika Serikat, ONE STONE saka AU, Ford China lan Tesla China, lan sapiturute. Kita mbantu dheweke ngrancang proyek kasebut, nggawe prototipe, nambah model 3D lan nindakake produksi massal final, nglibatno ing saben proses ngembangaken, kita wis kebak ngerti pikiran logam lan roh desain saka perusahaan kulon.Kita bakal terus nambah proses produksi lan nawakake layanan sing luwih apik kanggo pelanggan.


Nyambung

Menehi Kita Shout
Yen sampeyan duwe file drawing 3D / 2D bisa nyedhiyani kanggo referensi kita, mangga ngirim langsung liwat email.
Entuk Update Email

Kirim pesen menyang kita: