Rapat Kasus Penutup Rantai Sepeda Dinamis

Rapat kasus tutup rantai semi transparan sepeda dinamis

Isi rapat: T0 cetakan uji coba conto diskusi masalah

Peserta: Manajer Proyek, insinyur desain cetakan, QC lan tukang

Titik masalah:

1. Polishing lumahing ora rata

2. Ana tandha scorch disebabake sistem gas miskin

3. Deformasi cetakan injeksi ngluwihi 1.5mm

Solusi:

1. Inti lan rongga kudu polishing maneh sing bakal ketemu standar SPIF A2 tanpa cacat;

2. Tambah papat struktur gas ing posisi gating inti.

3. Lengthen wektu cooling sak ngecor injeksi lan nambah proses ngecor injeksi.

Sawise pelanggan konfirmasi sampel T1, produksi massal kudu diatur ing 3 dina.

1

Nyambung

Menehi Kita Shout
Yen sampeyan duwe file drawing 3D / 2D bisa nyedhiyani kanggo referensi kita, mangga ngirim langsung liwat email.
Entuk Update Email

Kirim pesen menyang kita: