Blog

  • Plastic molding knowledge in the injection molding industry

    Kawruh ngecor plastik ing industri ngecor injeksi

    Injeksi ngecor, mung ngandika, minangka proses nggunakake bahan logam kanggo mbentuk rongga ing wangun bagean, nglamar meksa kanggo plastik cair molten kanggo inject menyang growong lan njaga meksa kanggo sawetara wektu, lan banjur cooling ing. plastik nyawiji lan mbusak finish ...
    Waca liyane
  • Several methods about mold polishing

    Sawetara cara babagan polishing cetakan

    Kanthi aplikasi produk plastik sing akeh, masyarakat nduweni syarat sing luwih dhuwur lan luwih dhuwur kanggo kualitas tampilan produk plastik, saengga kualitas polishing permukaan rongga cetakan plastik uga kudu ditingkatake, utamane kekasaran permukaan cetakan permukaan pangilon. .
    Waca liyane
  • The difference between plastic mold and die casting mold

    Bentenipun antarane jamur plastik lan cetakan die casting

    Cetakan plastik minangka singkatan kanggo cetakan gabungan kanggo cetakan kompresi, cetakan ekstrusi, cetakan injeksi, cetakan jotosan lan cetakan busa rendah.Die-casting die minangka cara casting die die forging, proses rampung ing mesin die forging die-casting khusus.Dadi apa bedane ...
    Waca liyane
  • The application of 3D printing technology in the field of automobile manufacturing

    Aplikasi teknologi cetak 3D ing bidang manufaktur mobil

    Ing taun-taun kasebut, cara paling alami kanggo nyetak 3D kanggo mlebu ing industri otomotif yaiku prototipe kanthi cepet.Saka bagean interior mobil nganti ban, gril ngarep, blok mesin, kepala silinder, lan saluran udara, teknologi percetakan 3D bisa nggawe prototipe meh kabeh bagean mobil.Kanggo perusahaan otomotif ...
    Waca liyane
  • Injection molding process of home appliance plastic products

    Proses ngecor injeksi produk plastik piranti omah

    Ing taun anyar, sawetara teknologi Processing plastik anyar lan peralatan anyar wis digunakake digunakake ing ngecor produk plastik perkakas ngarep, kayata ngecor injeksi tliti, teknologi prototyping cepet lan teknologi ngecor injeksi lamination etc. Ayo dadi pirembagan bab telung ...
    Waca liyane
  • Detailed explanation of ABS plastic injection molding process

    Panjelasan rinci babagan proses ngecor injeksi plastik ABS

    Plastik ABS nduwe posisi penting ing industri elektronik, industri mesin, transportasi, bahan bangunan, manufaktur dolanan lan industri liyane amarga kekuatan mekanik sing dhuwur lan kinerja lengkap sing apik, utamane kanggo struktur kothak sing rada gedhe lan tekanan ...
    Waca liyane
  • Some tips about choosing plastic molds

    Sawetara tips babagan milih cetakan plastik

    Kaya sing sampeyan ngerteni, cetakan plastik yaiku singkatan saka cetakan gabungan, sing kalebu cetakan kompresi, cetakan ekstrusi, cetakan injeksi, cetakan jotosan lan cetakan busa rendah.Owah-owahan terkoordinasi saka cembung jamur, jamur cekung lan sistem cetakan tambahan, kita bisa ngolah seri p ...
    Waca liyane
  • PCTG & plastic ultrasonic welding

    PCTG & plastik las ultrasonik

    Poly Cyclohexylenedimethylene Terephthalate glycol-modified, utawa dikenal minangka plastik PCT-G minangka co-poliester sing cetha.Polimer PCT-G utamané cocog kanggo aplikasi sing mbutuhake extractables banget, kajelasan dhuwur lan stabilitas gamma dhuwur banget.Materi kasebut uga ditondoi kanthi impa ...
    Waca liyane
  • The injection molding products in the daily life

    Produk cetakan injeksi ing saben dinane

    Kabeh produk sing dicetak dening mesin cetakan injeksi minangka produk cetakan injeksi.Kalebu termoplastik lan saiki sawetara produk cetakan injeksi thermo set.Salah sawijining fitur produk termoplastik sing paling penting yaiku bahan mentah bisa disuntikake bola-bali, nanging sawetara fisik lan c ...
    Waca liyane
  • Injection molding of PP material

    Cetakan injeksi saka bahan PP

    Polypropylene (PP) minangka "polimer tambahan" termoplastik sing digawe saka kombinasi monomer propylene.Digunakake ing macem-macem aplikasi kalebu kemasan kanggo produk konsumen, bagean plastik kanggo macem-macem industri kalebu industri otomotif, piranti khusus kaya engsel urip, ...
    Waca liyane
  • Forming performance of PBT

    Pembentukan kinerja PBT

    1) PBT nduweni higroskopisitas sing kurang, nanging luwih sensitif marang kelembapan ing suhu dhuwur.Bakal ngrusak molekul PBT sajrone proses ngecor, dadi peteng warna lan ngasilake bintik-bintik ing permukaan, mula biasane kudu garing.2) PBT nyawiji wis fluidity banget, supaya iku gampang kanggo mbentuk thi ...
    Waca liyane
  • Which is better, PVC or TPE?

    Kang luwih apik, PVC utawa TPE?

    Minangka bahan Veteran, materi PVC wis bosok rumiyin ing China, lan umume pangguna uga nggunakake.Minangka jinis bahan polimer anyar, TPE minangka wiwitan pungkasan ing China.Akeh wong sing ora ngerti materi TPE kanthi apik.Nanging, amarga pembangunan ekonomi sing cepet ing taun-taun pungkasan, wong ...
    Waca liyane
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2

Nyambung

Menehi Kita Bengok
Yen sampeyan duwe file drawing 3D / 2D bisa nyedhiyani kanggo referensi kita, mangga ngirim langsung liwat email.
Entuk Update Email

Kirim pesen menyang kita: