Kasus Lensa Optik LED

Lensa optik LED--digawe dening ngecor injeksi plastik.

Nama produk: Lensa optik LED

Bobot produk: 26g

Ketebalan: 45 mm

Syarat flatness: +/- 0.02mm

Syarat teknis: transparansi tekan 98%.Tanpa tandha aliran, tandha gas, gelembung, shrinkage, burr, bintik ireng, lsp.

Persyaratan deteksi: 400 meter remot fokus ing siji titik.

Cetakan akrilik rampung sajrone 30 dina, ngirim 50.000 potongan menyang pelanggan kanthi tepat.Lan ora ana masalah sawise mriksa dening klien.

212 (1)
212 (2)

Nyambung

Menehi Kita Shout
Yen sampeyan duwe file drawing 3D / 2D bisa nyedhiyani kanggo referensi kita, mangga ngirim langsung liwat email.
Entuk Update Email

Kirim pesen menyang kita: