Pitakonan

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Q1: Aku ora duwe drawing, banjur carane aku bisa miwiti lan njaluk penawaran?

A1: Sampeyan bisa ngirim conto kanggo kita mindhai kanggo mbangun model 3d, banjur kita bisa menehi penawaran rinci.

Q2: Informasi apa.dibutuhake ing tataran panaliten?

A2: Gambar 3D ing format STEP, gambar 2D nuduhake panjalukan toleransi, jumlah, perawatan permukaan, lsp. Info sing luwih rinci.kita ngerti, rega luwih akurat kita bisa kurban.

Q3: Suwene aku bisa njaluk penawaran ing kasus urgent.

A3: Kita bisa menehi sampeyan sajrone 5 jam yen proyek ora rumit banget.

Q4: Apa aku bisa njaluk prototipe test sadurunge produksi jamur?

Q4: Apa aku bisa njaluk prototipe test sadurunge produksi jamur?

Q5: Suwene wektu produksi cetakan lan model?

A5: Kanggo prototipe biasane 4-6 dina;Mold tanpa perawatan panas bisa 25-28 dina;Jamur mbutuhake perawatan panas rada suwe, biasane bisa ditindakake sajrone 35 dina.

Q6: Yen sampel T0 wis Jeksa Agung bisa ngetokake, ndandani jamur lan test maneh perlu biaya ekstra?

A6: Ndandani cetakan kanggo pangaturan cilik biasane ora mbutuhake biaya tambahan, tugas kita nyedhiyakake sampel Pre-Produksi sing mumpuni kanggo konfirmasi pelanggan.


Nyambung

Menehi Kita Shout
Yen sampeyan duwe file drawing 3D / 2D bisa nyedhiyani kanggo referensi kita, mangga ngirim langsung liwat email.
Entuk Update Email

Kirim pesen menyang kita: