• dtj1
  • dtj2
  • dtj3
  • dtj4

Babagan awake dhewe

Xiamen DTG Tech CO., Ltd.

Xiamen DTG Tech Co., Ltd, minangka prioritas kanggo pangembangan lan produksi perusahaan inovatif, sing dumunung ing Xiamen China.Minangka dikenal kanggo kabeh, utama ing cetakan injeksi plastik lan manufaktur prototyping.Wis udakara 20 taun pengalaman ing industri iki.Perlu dicathet yen kita lulus sertifikasi sistem ISO ing 2019. Iki uga mbuktekake manawa perusahaan kita wis nggawe lompatan kualitatif ing kabeh aspek.Kita duwe tim sing berpengalaman, yaiku insinyur, produksi, dodolan, paket, pengiriman lan tim sawise-sales, ngarahake nyedhiyakake layanan sing paling apik kanggo pelanggan ing saben proyek.

Hubungi Kita

Xiamen DTG Tech Co., Ltd.

Layanan utama kita kalebu desain industri, analisis produk, prototyping, desain cetakan lan manufaktur, produksi massal, lan sapiturute Ing semangat kualitas pisanan, layanan sing paling apik kanggo tujuan perusahaan, kanggo nyedhiyani pelanggan karo solusi siji-mandeg saka project.

11
22
33
44
55
66

Nyambung

Menehi Kita Shout
Yen sampeyan duwe file drawing 3D / 2D bisa nyedhiyani kanggo referensi kita, mangga ngirim langsung liwat email.
Entuk Update Email

Kirim pesen menyang kita: