Hubungi Kita

Xiamen DTG Tech Co., Ltd.

Yen sampeyan duwe file drawing 3D / 2D bisa nyedhiyani kanggo referensi kita, mangga ngirim langsung liwat email.

alamat

Kamar 707, Yulong International Building 1, No.987, Anling Road, Xiamen 361006, Fujian, China

Telpon

86-15759120355

0086- (0)592-6018359

Whatsapp

jam

Senin-Jumat: 9am nganti 6pm

Setu, Minggu: Tutup

Kirim pesen menyang kita:


Nyambung

Menehi Kita Shout
Yen sampeyan duwe file drawing 3D / 2D bisa nyedhiyani kanggo referensi kita, mangga ngirim langsung liwat email.
Entuk Update Email

Kirim pesen menyang kita: