Sertifikat

Sertifikasi Kita

Kita lulus sertifikasi sistem ISO ing 2019.

Kita dadi anggota emas MIC.

Yen pelanggan duwe kabutuhan, kita bisa nyoba produk ing institusi profesional, kayata SGS, lsp.

ISO certification
MIC MIC member certification
SGS Test report (1)
SGS Test report (1)
SGS Test report (2)

Nyambung

Menehi Kita Shout
Yen sampeyan duwe file drawing 3D / 2D bisa nyedhiyani kanggo referensi kita, mangga ngirim langsung liwat email.
Entuk Update Email

Kirim pesen menyang kita: