Tur Pabrik

Pabrik Kita

Factory appearance (2)
Injection machine (2)
Injection machine (3)
Injection machine (4)
Injection machine (5)
Meeting room (1)
Worker  in injection molding area (3)
Worker  in injection molding area (4)

Pelanggan Vsit

Customer visiting (13)
Customer visiting (15)
Customer visiting (2)
Customer visiting (4)
dav
dav
smartcapture
1221

Nyambung

Menehi Kita Shout
Yen sampeyan duwe file drawing 3D / 2D bisa nyedhiyani kanggo referensi kita, mangga ngirim langsung liwat email.
Entuk Update Email

Kirim pesen menyang kita: