Mesin Cuci Gasket TPE Plastik Ireng Kanthi Tahan Api Digawe Kanthi Cetakan Injeksi

Katrangan singkat:

Kita mung nampa cetakan anyar sing disesuaikan kanggo ngasilake produksi massal, kita ora ngedol barang titik.Kirimake conto kanggo mbangun model 3D uga kasedhiya.

 

Produk iki kudu duwe fungsi tahan kejut, sealing, lan tahan api.Bahan tahan api TPE dipilih minangka bahan, lan level tahan api yaiku V0.Sawise sampel ngalami rong tes kobongan 10 detik, geni dipateni sajrone 30 detik.Ora ana obyek sing kobong kudu tiba.Iku nduweni makna khusus nggunakake.Desain produk iku prasaja.Kanggo nyuda biaya, loro desain kasebut ana ing cetakan sing padha.Amarga bahan tahan api duwe masalah korosi ing materi cetakan, inti cetakan kudu diobati panas kanggo njamin umur jamur, mula kita uga nggawe perawatan panas kanggo jamur.

Kita uga nindakake tes flammability sawise produksi massal produk.


  • jeneng produk:TPE washer
  • Bahan produk:TPE (kelas V0)
  • Warna produk:ireng
  • Kekerasan produk:70A
  • Rongga cetakan:1+1
  • Bahan cetakan:S136 HRC48-52
  • Panjaluk lumahing:Tekstur entheng MT11000
  • Mold urip:500 ewu nembak
  • Wektu cetakan:52 detik
  • Detail Produk

    Tag produk

    Apa tes flammability?

    Tes flammability nemtokake sepira gampang bahan utawa produk sing wis rampung bakal murub utawa diobong nalika katon utawa digunakake ing cedhak geni utawa panas.

    Apa flame retardant?

    Flame retardants minangka bahan kimia sing ditrapake ing bahan kanggo nyegah wiwitan utawa alon wutah geni.Dheweke wis digunakake ing pirang-pirang produk konsumen lan industri wiwit taun 1970-an, kanggo nyuda kemampuan bahan kanggo nyala.

    Apa iku v0 flammability?

    V-0: kobong mandheg sajrone 10 detik ing spesimen vertikal;netes partikel diijini anggere padha ora inflamed.5VB: kobong mandheg sajrone 60 detik ing spesimen vertikal;ora diidini netes;spesimen plak bisa nggawe bolongan.

    Apa plastik VO?

    Plastik tahan api miturut UL94

    Klasifikasi plastik tahan api miturut UL94 nderek kritéria kasebut: Plastik UL94-HB (kobong horisontal): Bahan bakar lan netes.Plastik HB Kab.Plastik UL94-V0 (kobong vertikal): Periode kobong 10 detik.

    Deskripsi Produk

    pro (1)

    SERTIFIKASI KAMI

    pro (1)

    LANGKAH TRADE KITA

    Proses Perdagangan Mould DTG

    kutipan

    Miturut sampel, gambar lan syarat tartamtu.

    rembugan

    Bahan cetakan, nomer rongga, rega, runner, pembayaran, lsp.

    Tandha S/C

    Persetujuan kanggo kabeh item

    Maju

    Mbayar 50% dening T / T

    Priksa Desain Produk

    Kita mriksa desain produk.Yen sawetara posisi ora sampurna, utawa ora bisa rampung ing cetakan, kita bakal ngirim customer laporan.

    Desain cetakan

    Kita nggawe desain cetakan adhedhasar desain produk sing dikonfirmasi, lan dikirim menyang pelanggan kanggo konfirmasi.

    Mold Tooling

    Kita miwiti nggawe jamur sawise desain jamur dikonfirmasi

    Pangolahan cetakan

    Kirim laporan menyang pelanggan sepisan saben minggu

    Mold Testing

    Kirimi conto uji coba lan laporan uji coba menyang pelanggan kanggo konfirmasi

    Modifikasi Mold

    Miturut umpan balik pelanggan

    Penyelesaian imbangan

    50% dening T / T sawise customer disetujoni sampel nyoba lan kualitas jamur.

    Pangiriman

    Pangiriman kanthi segara utawa udhara.Forwarder bisa ditunjuk ing sisih sampeyan.

    WORKSHOP KAMI

    pro (1)

    LAYANAN KAMI

    Layanan Sale

    Pre-sale:
    Perusahaan kita nyedhiyakake salesman sing apik kanggo komunikasi profesional lan cepet.

    Ing-sale:
    Kita duwe tim desainer sing kuwat, bakal ndhukung R&D pelanggan, Yen pelanggan ngirim conto, kita bisa nggawe gambar produk lan nindakake modifikasi miturut panyuwunan pelanggan lan dikirim menyang pelanggan kanggo disetujoni.Uga, kita bakal menehi pengalaman lan kawruh kanggo menehi saran teknologi marang para pelanggan.

    Sawise-sale:
    Yen produk kita duwe masalah kualitas sajrone wektu njamin, kita bakal ngirim sampeyan gratis kanggo ngganti potongan sing rusak;uga yen sampeyan duwe masalah ing nggunakake cetakan kita, kita nyedhiyani komunikasi profesional.

    Layanan liyane

    Kita nggawe komitmen layanan kaya ing ngisor iki:

    1. Lead wektu: 30-50 dina apa
    2. Periode desain: 1-5 dina kerja
    3. Email reply: ing 24 jam
    4. Kutipan: sajrone 2 dina kerja
    5. Keluhan pelanggan: reply ing 12 jam
    6. Layanan telpon: 24H/7D/365D
    7. Spare parts: 30%, 50%, 100%, miturut syarat tartamtu
    8. Sampel gratis: miturut syarat tartamtu

    We njamin kanggo nyedhiyani layanan jamur paling apik lan cepet kanggo pelanggan!

    SAMPEL cetak injeksi plastik kita

    pro (1)

    KENAPA PILIH KAMI?

    1

    Desain paling apik, rega kompetitif

    2

    20 taun sugih pengalaman buruh

    3

    Profesional ing desain & nggawe cetakan plastik

    4

    Solusi siji mandeg

    5

    Ing wektu pangiriman

    6

    Layanan sawise-sale paling apik

    7

    Spesialisasi ing jinis cetakan injeksi plastik.

    NGALAMI MOLD kita!

    pro (1)
    pro (1)

     

    DTG - jamur plastik sing dipercaya lan pemasok prototipe!


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Nyambung

    Menehi Kita Shout
    Yen sampeyan duwe file drawing 3D / 2D bisa nyedhiyani kanggo referensi kita, mangga ngirim langsung liwat email.
    Entuk Update Email

    Kirim pesen menyang kita: