Fitting Pompa TPE Plastik Kustomisasi kanthi Molding Injeksi

Katrangan singkat:

Kita mung nampa cetakan anyar sing disesuaikan kanggo ngasilake produksi massal, kita ora ngedol barang titik.Kirimake conto kanggo mbangun model 3D uga kasedhiya.

 

Ndhuwur iku info dhasar.bagean ngecor injeksi plastik iki, ayo kang introduce sawetara titik apik tenan kita ketemu nalika nggawe.Kaping pisanan, kekandelane 25mm, pancen tantangan gedhe kanggo bagean cetakan injeksi plastik, apa sampeyan setuju?Amarga kekandelan amba, sawise ngecor injeksi, Prodhuk ora bisa digawe adhem ing wektu cendhak supaya lumahing bakal shrink knthi angel.Dadi kudu ana panjalukan sing luwih dhuwur babagan sistem pendinginan cetakan lan kita wis nambah kemajuan cetakan injeksi plastik.Kajaba iku, kita uga kudu milih mesin injeksi tonase sing bener.Kapindho, kita nggawe wektu injeksi jamur dadi luwih suwe tinimbang bagean sing ditindakake sadurunge, siklus injeksi yaiku 220 detik, meh patang menit, kita ora nate ngira yen bisa ditindakake sadurunge digawe.Inggih kita mung bisa ngandika tim engineer kita wis pengalaman lan kuat!


  • jeneng produk:TPU pump fitting
  • Bahan produk:TPU
  • Warna produk:Biru / Abang
  • Kekerasan produk:80/90A
  • Rongga cetakan:1*2
  • Bahan cetakan:S136H
  • Panjaluk lumahing:SPIF B2
  • Mold urip:300 ewu nembak
  • Wektu cetakan:220 detik
  • Detail Produk

    Tag produk

    Apa pentinge kekandelan tembok ing desain produk?

    Nalika ngrancang bagean ngecor injeksi plastik, kita kudu ngomong kekandelan iku penting banget, kang kudu mbayar manungsa waé liyane, iku bakal efek desain bisa kayektenan utawa ora.

    Kekandelan tembok seragam nyilikake loro shrinkage lan kaku ampas ing bagean pungkasan.Yen tembok sing seragam ora dadi pilihan, variasi ketebalan bertahap penting kanggo njaga stabilitas desain.

    Kepiye carane nemtokake kekandelan tembok saka produk plastik?

    Kekandelan tembok bagean plastik ditemtokake dening syarat bagean plastik, sing kalebu kekuatan, biaya kualitas, kinerja listrik, stabilitas dimensi lan syarat perakitan.Kekandelan tembok umum nduweni nilai pengalaman.

    Deskripsi Produk

    pro (1)

    SERTIFIKASI KAMI

    pro (1)

    LANGKAH TRADE KITA

    Proses Perdagangan Mould DTG

    kutipan

    Miturut sampel, gambar lan syarat tartamtu.

    rembugan

    Bahan cetakan, nomer rongga, rega, runner, pembayaran, lsp.

    Tandha S/C

    Persetujuan kanggo kabeh item

    Maju

    Mbayar 50% dening T / T

    Priksa Desain Produk

    Kita mriksa desain produk.Yen sawetara posisi ora sampurna, utawa ora bisa rampung ing cetakan, kita bakal ngirim customer laporan.

    Desain cetakan

    Kita nggawe desain cetakan adhedhasar desain produk sing dikonfirmasi, lan dikirim menyang pelanggan kanggo konfirmasi.

    Mold Tooling

    Kita miwiti nggawe jamur sawise desain jamur dikonfirmasi

    Pangolahan cetakan

    Kirim laporan menyang pelanggan sepisan saben minggu

    Mold Testing

    Kirimi conto uji coba lan laporan uji coba menyang pelanggan kanggo konfirmasi

    Modifikasi Mold

    Miturut umpan balik pelanggan

    Penyelesaian imbangan

    50% dening T / T sawise customer disetujoni sampel nyoba lan kualitas jamur.

    Pangiriman

    Pangiriman kanthi segara utawa udhara.Forwarder bisa ditunjuk ing sisih sampeyan.

    WORKSHOP KAMI

    pro (1)

    LAYANAN KAMI

    Layanan Sale

    Pre-sale:
    Perusahaan kita nyedhiyakake salesman sing apik kanggo komunikasi profesional lan cepet.

    Ing-sale:
    Kita duwe tim desainer sing kuwat, bakal ndhukung R&D pelanggan, Yen pelanggan ngirim conto, kita bisa nggawe gambar produk lan nindakake modifikasi miturut panyuwunan pelanggan lan dikirim menyang pelanggan kanggo disetujoni.Uga, kita bakal menehi pengalaman lan kawruh kanggo menehi saran teknologi marang para pelanggan.

    Sawise-sale:
    Yen produk kita duwe masalah kualitas sajrone wektu njamin, kita bakal ngirim sampeyan gratis kanggo ngganti potongan sing rusak;uga yen sampeyan duwe masalah ing nggunakake cetakan kita, kita nyedhiyani komunikasi profesional.

    Layanan liyane

    Kita nggawe komitmen layanan kaya ing ngisor iki:

    1. Lead wektu: 30-50 dina apa
    2. Periode desain: 1-5 dina kerja
    3. Email reply: ing 24 jam
    4. Kutipan: sajrone 2 dina kerja
    5. Keluhan pelanggan: reply ing 12 jam
    6. Layanan telpon: 24H/7D/365D
    7. Spare parts: 30%, 50%, 100%, miturut syarat tartamtu
    8. Sampel gratis: miturut syarat tartamtu

    We njamin kanggo nyedhiyani layanan jamur paling apik lan cepet kanggo pelanggan!

    SAMPEL cetak injeksi plastik kita

    pro (1)

    KENAPA PILIH KAMI?

    1

    Desain paling apik, rega kompetitif

    2

    20 taun sugih pengalaman buruh

    3

    Profesional ing desain & nggawe cetakan plastik

    4

    Solusi siji mandeg

    5

    Ing wektu pangiriman

    6

    Layanan sawise-sale paling apik

    7

    Spesialisasi ing jinis cetakan injeksi plastik.

    NGALAMI MOLD kita!

    pro (1)
    pro (1)

     

    DTG - jamur plastik sing dipercaya lan pemasok prototipe!


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Nyambung

    Menehi Kita Shout
    Yen sampeyan duwe file drawing 3D / 2D bisa nyedhiyani kanggo referensi kita, mangga ngirim langsung liwat email.
    Entuk Update Email

    Kirim pesen menyang kita: