Bentenipun antarane jamur plastik lan cetakan die casting

Cetakan plastikminangka singkatan kanggo cetakan gabungan kanggo cetakan kompresi, cetakan ekstrusi, cetakan injeksi, cetakan jotosan lan cetakan busa rendah.Die-casting die minangka cara casting die die forging, proses rampung ing mesin die forging die-casting khusus.Dadi apa bedane cetakan plastik lan cetakan die-casting?

 

1. Umumé, jamur die-casting relatif corroded, lan lumahing njaba umume blued.

2. Rongga umum saka cetakan die-casting kudu nitrided kanggo nyegah paduan saka tancep menyang growong.

3. Tekanan injeksi cetakan die-casting gedhe, mula cithakan kudu luwih kenthel kanggo nyegah deformasi.

4. Gerbang cetakan die-casting beda karo cetakan injeksi, sing mbutuhake tekanan dhuwur saka kerucut pamisah kanggo ngrusak aliran.

5. Cetakan ora konsisten, kacepetan injeksi cetakan die-casting cepet, lan tekanan injeksi minangka salah sawijining tahap.Cetakan plastik biasane disuntikake ing sawetara tahapan kanggo njaga tekanan;

6. Umumé, jamur plastik bisa kesel dening thimble, lumahing parting, etc. Cetakan die-casting kudu alur exhaust lan tas ngempalaken slag.

7. Lumahing parting saka jamur die-casting nduweni syarat sing luwih dhuwur, amarga fluidity alloy luwih apik tinimbang plastik, lan iku mbebayani banget kanggo suhu dhuwur lan aliran materi meksa dhuwur kanggo fly metu saka parting. lumahing.

8. Inti die saka cetakan die-casting ora perlu dipateni, amarga suhu ing rongga die ngluwihi 700 derajat sajrone die-casting, supaya saben cetakan padha karo quenching sapisan, lan rongga die bakal dadi harder lan harder. , nalika cetakan plastik umum kudu dipateni ing ndhuwur HRC52.

9. Dibandhingake karo jamur plastik, reresik cocog bagean movable saka cetakan die-casting (kayata panggeser inti-narik) luwih gedhe, amarga suhu dhuwur saka proses die-casting bakal nimbulaké expansion termal, lan yen reresik banget cilik, jamur bakal macet.

10. Cetakan die-casting yaiku cetakan rong piring sing dibukak bebarengan.Cetakan plastik sing beda duwe struktur produk sing beda.Cetakan telung piring sing umum.Jumlah lan urutan bukaan cetakan cocog karo struktur cetakan.

Perusahaan kita wis khusus ing desain cetakan, bangunan cetakan, cetakan injeksi plastik luwih saka 20 taun. Lan kita minangka produsen sertifikat ISO. Kita duwe tim sing berpengalaman kanggo nyedhiyakake layanan sing paling apik kapan wae.


Wektu kirim: Mei-04-2022

Nyambung

Menehi Kita Shout
Yen sampeyan duwe file drawing 3D / 2D bisa nyedhiyani kanggo referensi kita, mangga ngirim langsung liwat email.
Entuk Update Email

Kirim pesen menyang kita: