Proses ngecor injeksi produk plastik piranti omah

Ing taun anyar, sawetara teknologi Processing plastik anyar lan peralatan anyar wis digunakake digunakake ingngecorproduk plastik perkakas ngarep, kayata ngecor injeksi tliti, teknologi prototyping cepet lan teknologi ngecor injeksi lamination etc. Ayo dadi pirembagan bab telung pangolahan ngecor injeksi produk plastik kanggo Perkakas ngarep.

1. Precision injeksi ngecor

Precisionngecor injeksinjamin tliti dhuwur lan repeatability ing syarat-syarat ukuran lan bobot.

Mesin ngecor injeksi nggunakake teknologi iki bisa entuk injeksi kanthi tekanan dhuwur, kacepetan dhuwur.Amarga cara kontrol biasane mbukak-loop utawa kontrol-loop tertutup, bisa entuk kontrol presisi dhuwur paramèter proses cetakan injeksi.

Umume, cetakan injeksi presisi mbutuhake presisi cetakan sing luwih dhuwur.Saiki, akeh perusahaan mesin plastik domestik bisa ngasilake mesin cetakan injeksi presisi cilik lan medium.

Fan

2. Teknologi Rapid Prototyping

Teknologi prototyping cepet bisa entuk produksi batch cilik bagean plastik tanpa cetakan.

Saiki, luwih diwasaprototyping cepetcara kalebu ngecor scanning laser lan ngecor photocuring Cairan, antarane kang cara ngecor scanning laser digunakake digunakake.Peralatan scan laser kasusun saka sumber cahya laser, piranti scanning, piranti dusting lan komputer.Proses kasebut yaiku kepala laser sing dikontrol dening komputer mindai miturut lintasan tartamtu.Ing posisi ing ngendi laser liwat, micropowder plastik digawe panas lan dilebur lan diikat bebarengan.Sawise saben pindai, piranti micropowder sprinkles lapisan lancip saka wêdakakêna.Produk kanthi wangun lan ukuran tartamtu kawangun kanthi mindhai bola-bali.

Saiki, ana sawetara perusahaan domestik sing bisa ngasilake mesin ngecor scanning laser lan micropowders plastik, nanging kinerja peralatan ora stabil.

cleaner

3. Laminated injeksi ngecor teknologi

Nalika nggunakake teknologi ngecor injeksi laminasi, perlu kanggo ngawat-ngawati film plastik hiasan khusus dicithak ing cetakan sadurunge ngecor injeksi, nganti ngecor injeksi wis rampung.

Ing kahanan normal, panjaluk cetakan plastik kanggo produk plastik piranti omah gedhe banget.Contone, kulkas utawa mesin cuci kanthi otomatis biasane mbutuhake cetakan plastik luwih saka 100 pasang, AC mbutuhake luwih saka 20 pasang, TV warna butuh cetakan plastik 50-70 pasang.

Ing wektu sing padha, syarat teknis kanggo cetakan plastik relatif dhuwur, lan siklus pangolahan asring dibutuhake, sing bisa ningkatake pangembangan desain cetakan lan teknologi manufaktur cetakan modern.Kajaba iku, aplikasi domestik sawetara cetakan angel kayata cetakan injeksi runner panas lan cetakan injeksi laminated mboko sithik mundhak.

Saiki, plastik piranti omah berkembang ing arah sing entheng, modul kesehatan wiwitane dibayangke, lan biaya murah wis dadi tema sing langgeng.


Wektu kirim: Apr-20-2022

Nyambung

Menehi Kita Shout
Yen sampeyan duwe file drawing 3D / 2D bisa nyedhiyani kanggo referensi kita, mangga ngirim langsung liwat email.
Entuk Update Email

Kirim pesen menyang kita: